RETREAT Varkala

Retreat Yoga & Ayurveda pentru sanatate fizica, mintala si spirituala

Alaturi de Institutul Nirvana Yoga, te invitam intr-o calatorie in Paradisul Indiei.

Kerala este un stat din sud-vestul Indiei, cunoscut pentru peisajele idilice, plaje nesfarsite, cocotieri si multe comori naturale “ascunse”, care abia asteapta sa fie descoperite.

Vacanta noastra se va desfasura in Varkala, o statiune pitoareasca situata de-alungul coastei, cu un peisaj spectaculos, stanci de calcar care se inalta deasupra plajelor aurii si care ofera o vedere uimitoare la Oceanul Indian.

Ne vom bucura de un program complet de vacanta, cu practica yoga, tratamente ayurvedice si excursii locale.

Nirvana Yoga este un sistem unic de practici yoghine, care au ca scop dezvoltarea armonioasa a individului in plan fizic, mintal si spiritual, pentru ca fiecare dintre noi sa descoperim, din interior, cea mai buna versiunea a noastra.

Programul yoga va include pana la 4-5 ore de practica Nirvana Yoga zilnic, pentru a ne bucura din plin de beneficiile acestor practici:

 2 clase de yoga dimineata si seara (clasele vor include exercitii de incalzire, asane, asane in flow precum si tehnici de relaxare profunde si exercitii yoghine de respiratie (Pranayama)) *

1 sesiune de teorie Nirvana Yoga pe zi *

1 curs de Araiki Healing Meditation + practica zilnica *

*Programul final al claselor de yoga va fi stabilit in functie de participantii la retreat si comunicat cand ajungem acolo.

*Clasele vor fi ghidate de profesori ai Institutului Nirvana Yoga din India.

Una dintre zile va fi dedicata vizitarii Ashramului Thaponvanam, din Trivandrum, locul din care a pornit propagarea sistemului
Nirvana Yoga. Vom face practica in ashram, vom lua masa acolo si, bineinteles, vom avea ocazia sa il intalnim pe Maestrul Poorna Guru Sri Sree Madhavacharyan, fondatorul sistemului Nirvana Yoga. Este o ocazie unica pentru fiecare dintre noi
sa fim in acea energie speciala si sa ne putem bucura de ghidarea primita de la Guruji pentru dezvoltarea noastra individuala.

Pe perioada vacantei noastre, vei beneficia de o sesiune individuala de evaluare cu personalul medical din cadrul Centrului Ayurveda al resortului, precum si de 3 sesiuni de terapii din cele care iti vor fi recomandate.

Ayurveda este un sistem traditional de medicina originar din India, care dateaza de mii de ani. Cuvantul „Ayurveda” provine din
sanscrita si se traduce aproximativ ca „stiinta vietii” sau „stiinta longevitatii”. Kerala este un stat recunoscut pentru clinicile de
tratamente ayurvedice, care au o abordare holistica a sanatatii individului, tinand cont nu doar de aspectele fizice ci si cele mintale, emotionale si spirituale.

Perioada: 10 – 22 Februarie 2024

Inscriere pana la 30 Noiembrie 2023

Locatie: Akhil Beach Resort, Varkala, India

Pretul este de 1060 de euro si include:

 • Cazare 11 nopti
 • Transferuri aeroport
 • 2 mese pe zi (mic dejun si pranz)
 • Clase de practica si teorie Nirvana Yoga
 • Curs Araiki Healing Meditation
 • Evaluare si tratamente ayurvedice personalizate
 • Vizita la ashramul Thapovanam din Trivandrum
 • Activitati de relaxare: plimbari in natura, acces piscina etc.

Pretul nu include:

 • Biletele de avion
 • Taxa de viza
 • Excursii optionale (le vom agrea impreuna cand ajungem la locatie, costurile vor varia intre 20-30 de euro de persoana)
 • Cina (vom alege locatii diferite din statiune unde putem lua cina)

Pentru inscriere este necesara completarea unui chestionar precum si o discutie 1 la 1 via ZOOM pentru a revizui toate detaliile. Va puteti anunta intentia de inscriere la nr. 0733 830 764 – Alina Vasilache