RETREAT Madeira

Descoperă Armonia Interioară și frumusețea naturii într-o călătorie de explorare în insula Madeira!

Te invit intr-o calatorie completa pentru cresterea armoniei tale interioare.

Practica yoga este recunoscuta pentru beneficiile pe care le are asupra sanatatii fizice si psihice deoarece stimuleaza sistemul nervos parasimpatic si induce stari de relaxare profunda.

Regenerarea organismului si vindecarea sunt posibile doar atunci cand corpul se afla intr-o stare optima de relaxare.

Din cauza ritmului alert de viata, in principal din cauza mediului si a societatii in care traim, aceasta relaxare nu mai este posibila. De cele mai multe ori, nici macar somnul nostru nu mai este calitativ si nici suficient pentru a ne reincarca bateriile.

Avem fiecare diferite moduri prin care ne putem relaxa: ascultam muzica, ne uitam la un film, ne plimbam, iesim cu prietenii sau/si apelam la instrumente exterioare pentru a ne relaxa, aromaterpie, masaj etc. Dar aceste optiuni de a ne relaxa nu ne vor aduce aceleasi rezultate pe care practica yoga a dovedit ca le poate aduce.

Vrei sa stii de ce yoga ne ajuta mai mult sa ne relaxam decat alte activitati? 

Vino alaturi de noi pentru a experimenta 7 zile de detox psihic si armonizare interioara.

 

Vom practica yoga in aer liber si ne vom bucura de elementele cu care natura ne poate sustine: soare, cer senin si aer curat.

Nirvana Yoga este un sistem unic de practici yoghine, care au ca scop dezvoltarea armonioasa a individului in plan fizic, mintal si spiritual, pentru ca fiecare dintre noi sa descoperim, din interior, cea mai buna versiunea a noastra.

Programul yoga va include pana la 4 ore de practica Nirvana Yoga zilnic, pentru a ne bucura din plin de beneficiile acestor practici:

 2 clase de yoga, dimineata si seara, (clasele vor include exercitii de incalzire, asane, asane in flow precum si tehnici de relaxare profunde si exercitii yoghine de respiratie (Pranayama) si tehnici de meditatie) *

*Programul final al claselor de yoga va fi stabilit in functie de participantii la retreat si il vom comunica direct participantilor.

Pentru cei care isi doresc, ne vom organiza in grup pentru a merge in drumetie pe cateva din renumitele trasee de hiking ale Insulei Madeira.

Hikingul, sau drumetiile montane, ofera numeroase beneficii fizice, mentale si emotionale.

Iata cateva dintre ele:

 • Hikingul este o forma excelenta de exercitiu cardiovascular si de rezistenta.
 • Mersul in natura si respiratia aerului curat pot reduce nivelul de stres si pot imbunatati starea de spirit.
 • Conectarea cu natura poate are efecte benefice asupra starii de bine si ofera oportunitatea de a explora noi peisaje, ecosisteme si puncte de atractie naturala sau culturala.
 • Hikingul Imbunatateste sanatatea cardiovasculara si poate reduce riscul de boli cardiovasculare, precum hipertensiunea arteriala, boala cardiaca si accidentul vascular cerebral.
 • Hikingul implica un impact usor, dar constant, asupra oaselor, ceea ce poate ajuta la mentinerea densitatii osoase si la prevenirea osteoporozei.
 • In plus, poate fi o activitate sociala minunata. Participarea la excursii in grup  ofera oportunitati de a lega relatii si de a crea amintiri de neuitat.

Perioada: 07 – 14 Septembrie 2024

Locatie: Insula Madeira

Pretul este de 2100 de euro si include:

 • Cazare 7 nopti (loc in camera dubla) demipensiune
 • Transferuri aeroport
 • Clase Nirvana Yoga
 • Bilet de avion 
 • Activitati de relaxare: plimbari in natura etc. 

Pretul nu include:

 • Cheltuieli personale
 • Asigurare medicala
 • Alte taxe si suplimente

* Numarul de locuri este limitat si se vor rezerva prin plata unui avans de 40%

Pentru inscriere este necesara completarea unui chestionar precum si o discutie 1 la 1 via ZOOM pentru a revizui toate detaliile. 

Va puteti anunta intentia de inscriere la nr. 0733 830 764 – Alina Vasilache