a

Institutul Nirvana Yoga

Sfintia Sa Guru Sri Sri Madhavacharyan este fondatorul sistemului Nirvana Yoga precum si al Ashramului Thapovanam si Organizatiei Caritabile Thapovanam Siddhashramam. Este Guru Complet care ne invata adevarul despre yoga si spiritualitate prin exemplul propriilor actiuni si al propriei vieti. Invataturile pe care Guruji le transmite nu provin din scripturi vechi sau alte surse clasice de informare. Guruji ne impartaseste cunoasterea adevarata despre intregul univers si despre evolutia umanitatii iar aceasta cunoastere vine din faptul ca Dansul a atins cea mai evoluata stare de existenta spirituala.
Guru Madhavacharyan

Institutul Nirvana Yoga este o institutie fondata de catre principalii discipoli ai Maestrului Sri Sri Madhavacharyan. Scopul acestei institutii este acela de a impartasi cunoasterea corecta si intelepciunea Yoga intr-un sistem de educatie si training care ajuta la dezvoltarea tuturor dimensiunilor unei personalitati – fizic, mental, intelectual si spiritual. Sistemul Nirvana Yoga este accesibil tuturor oamenilor, indiferent de varsta, abilitati, sisteme de credinte sau religie.

“Never be grievous about the past or anxious about the future. Yesterday has gone, Tomorrow is not yours. Live in the Present. Do the right thing at the right moment. This is the Art of Wholesome Living”.

Guru Sri Sri Madhavacharyan

Cursurile Institutului Nirvana Yoga sunt acreditate de Yoga Alliance pentru programele de RYS 200 hours. Scopul institutului este acela de a certifica profesori de yoga care sa capete cunostinte stiintifice si filozofice despre practicile yoga dar sa isi si insuseasca experienta practica si personala despre cunoasterea Sinelui sub ghidarea Maestrului Sri Sri Madhavacharyan.

Guruji ne spune faptul ca un profesor de yoga nu este un instructor de fitness. Un profesor de Yoga trebuie sa aiba pregatirea fizica, emotionala, intelectuala si spirituala optima pentru a-si putea indeplini atributiile de ghidare cu blandete si empatie.

La finalizarea cursului de Yoga pentru incepatori absolventii se pot inregistra ca profesori acreditati Yoga Alliance.

Sediul principal al Institutului Nirvana Yoga se afla in incinta Ashramului Thapovanam din Trivandrum, Kerala dar desfasuram si cursuri de certificare online.

23:10
a
Absolute beginners
Hatha Yoga
15:05
a
Upper body power
Ashtanga Yoga
23:10
a
Slow and strong
Vinyasa Yoga
23:10
a
Central powerhouse
Hatha Yoga

Basic

$ 30 /month

Lorem ipsum dolor sit

Sed do eiusmod tempor

Dolore magna aliqua

Quis nostrud exercitation

Coloriao laboris nisi

Premium

$ 65 /month

Lorem ipsum dolor sit

Sed do eiusmod tempor

Dolore magna aliqua

Quis nostrud exercitation

Coloriao laboris nisi

Whoever you are and whatever you’re looking for, you’ll find your place at Namaste Studio